loader image

SEO Training

Leer zelf om de website te optimaliseren

SEO is de afkorting  van Search Engine Optimalisation, of te wel zoekmachine optimalisatie. SEO is vaak het begin van je online marketing aanpak.  Door SEO goed ingesteld te hebben voor je website, kunnen (potentiële) klanten je het beste vinden. Het is DE manier om meer bezoekers naar de website te genereren zonder daarvoor betaalde advertenties in te zetten.

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Om hoog in de zoekresultaten te komen op Google moet jouw website zo goed en compleet mogelijk zijn volgens SEO. Dit houdt in dat de schrijfwijze, woordkeuze, verwerken van de juiste zoektermen etc. allemaal invloed hebben op jouw plek wanneer iemand wat zoekt op Google.

Online marketeers analyseren
Online marketeers aan het overleggen

De training

Tijdens de training leer jij zelf hoe je jouw website het beste kan inrichten om op een hoge positie te komen in de zoekresultaten van Google. Door het meekrijgen van tips en tricks kan jij er voor zorgen dat jouw website makkelijker gevonden wordt dan voorheen. Zo krijg je meer potentiële klanten naar je website en kan je bedrijf een groter succes worden.

SEO training bij Digital Puppies

Wil jij alles leren over SEO teksten schrijven? Om zo je website te optimaliseren zonder betaalde advertenties te gebruiken. Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op!

Online marketeer bezig met strategie creatie

Wil jij groeien door online marketing?

Laten we het samen doen!

Contact