loader image

Online marketing trainingen

Jouw kennis naar een hoger niveau

Waar wil je in groeien?

De wereld van online marketing is groot en af en toe ietwat complex. De ontwikkelingen gaan zo snel dat het soms lastig is om bij te blijven. Elke dag achter je laptopje alle blogs doorlezen is leuk maar vaak zorgt het ontbreken van het praktische deel er toch voor dat de kennis achterblijft. 

Wat je ook wilt bereiken, bij Digital Puppies hebben wij de online marketing training die jou naar een hoger niveau helpt. De cursussen zijn zowel op beginners- als gevorderd niveau. Tijdens de trainingen leer je skills die direct toepasbaar zijn in de praktijk. 

Online marketeers op kantoor
Online marketeers aan het overleggen

Soorten online marketing trainingen

Wil je groeien op het gebied van online marketing of wil je leren hoe je effectief online kunt adverteren en je eigen campagnes kunt gaan opzetten? Misschien ben jij wel de nieuwe SEO-specialist van jouw bedrijf en zorg jij er binnenkort voor dat je hoog scoort in Google.

Wat je ook wilt bereiken, bij Digital Puppies hebben wij de online marketing training die jou naar een hoger niveau helpt. De cursussen zijn zowel op beginners- als gevorderd niveau. Tijdens de trainingen leer je skills die direct toepasbaar zijn in de praktijk. 

De meest populaire trainingen die we bij Digital Puppies aanbieden zijn:

Online marketing training

Meer kennis opdoen op het gebied van online marketing. Met onze online marketing training ben jij weer helemaal up-to-date.

Google Ads / Adwords training

Wil jij succesvol adverteren op Google en leren hoe je je eigen SEA campagnes op kunt zetten? Leer het tijdens deze training.

Google Analytics training

Wil jij leren hoe je jouw website statistieken goed moet instellen en hoe je deze vervolgens moet juist kunt interpreteren?

Google Tag Manager training

Meer grip krijgen op jouw data of gewoon meer data binnenhalen? Door deze GTM training kun jij het straks helemaal zelf.

SEO training

Beter begrijpen hoe zoekmachines als Google werken en hoe je ervoor zorgt dat je hoger scoort? Je bent op het juiste adres.

LinkedIn (adverteren) training

Leren hoe je effectief kunt adverteren op LinkedIn of hoe je jouw pagina goed kunt inrichten? Het kan allebei.

Facebook & Instagram adverteren training

Hoe bereik je jouw klant met de juiste boodschap op het juiste moment? Leer het in de facebook en instagram training.

Google Optimize training

Wil jij A/B test draaien op jouw website maar weet je nog niet zo goed hoe? Niet getreurd, je leert het hier.

Online marketing trainingen van Digital Puppies

Wil jij een van bovenstaande trainingen graag volgen op heb jij een specifieke wens? Geef het aan ons door en we helpen je graag. Wij geven onze trainingen zowel incompany als bij ons op locatie. Ons doel is om jou en je bedrijf te laten groeien door online marketing!

Online marketeer bezig met strategie creatie

Wil jij groeien door online marketing?

Laten we het samen doen!

Contact