loader image

Google Analytics Training

Hoe kan je zelf data monitoren?

Google Analytics is het dataprogramma van Google. Hier kun je onder andere het aantal bezoekers van de website zien, waar de bezoekers van je website vandaan komen, wat hun verkeer is op de website en welke pagina’s zij bezoeken. Door middel van de training leer je zelf hoe je dit allemaal kunt monitoren. Door een Google Analytics account te koppelen aan je website kun je vervolgens aan de slag om alle data te verzamelen.

Door middel van dataverzameling in Google Analytics kom je meer te weten over de klantprofielen van de bezoekers op jouw website. Voor het beheren van Google Analytics kan je altijd een Online Marketingbureau of dergelijke inschakelen. Zij zullen het dan voor je monitoren en komen met rapportages. Nog interessanter is het misschien wel om het zelf te kunnen beheren zodat je inzicht hebt in je eigen website wanneer je zelf wilt.

Online marketeers analyseren
Online marketeers aan het overleggen

De training

Tijdens de training ga je leren hoe je zelf Google Analytics kan beheren. Je komt te weten waar je interessante gegevens kan vinden en wat je op basis hiervan vervolgens kan doen. Na de training kun jij zelf registreren op basis van data wat de succesvolle kanten zijn van jouw website. Ook kun je dan zien waar de mogelijke zwakke kanten van de website zijn om daarna verbeteringen door te kunnen voeren.

Wil jij alles leren over Google Analytics? En wil jij zelf het dataprogramma van Google onder de knie krijgen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op!

Wil jij groeien door online marketing?

Laten we het samen doen!

Contact