loader image

Facebook/instagram advertising training

Je kan het zelf!

Facebook en Instagram behoren beide tot de grootste social media platforms in Nederland. Facebook met ruim 10 miljoen gebruikers en Instagram  met bijna 5 miljoen gebruikers, de kans is groot dat jouw doelgroep op deze kanalen te bereiken is. Wanneer je als gebruiker door de tijdlijn scrollt, zie je berichten van mensen die je volgt. Maar je komt ook vaak advertenties tegen die je ziet op basis van je gegevens die bekend zijn, je interesses of recente zoekopdrachten.

Je doelgroep kan je zo specifiek maken als je zelf wilt. Op deze manier kan je doelgericht je doelgroep aanspreken om zo een succesvolle advertentiecampagne te draaien!

Online marketeers analyseren
Online marketeers aan het overleggen

Bereik je doelgroep effectief

Door de vele gebruikers die er zijn op deze platformen, is het in beeld brengen van jouw merk bij jouw doelgroep binnen handbereik. Aan de hand van Facebook Business Manager kan jij aan de slag om je doelgroep te bereiken door foto’s, video’s of andere content. Facebook heeft een uitgebreid advertentiesysteem waardoor jij vrij gemakkelijk en gedetailleerd je Facebook advertenties aan je doelgroep kan tonen.

Het advertentiebeheer van Instagram is voorzien met dezelfde advertentie hulpmiddelen als Facebook. Je kan op deze manier gemakkelijk je bedrijf in beeld laten komen bij jouw doelgroep. Op Instagram zijn er ook weer verschillende manieren op je doelgroep te bereiken. Je kan het doen door middel van foto’s of video’s als post of als story.

Bij de trainingen leer jij hoe je kan adverteren en op welke manier je alles kan instellen. Dit met als doel om een succesvolle advertentiecampagne op te starten en jouw doelgroep gericht in aanraking te laten komen met je bedrijf.

Facebook/Instagram training van Digital Puppies

Wij jij alles leren over het adverteren op Facebook en Instagram? Wil jij social media inzetten om jouw doelgroep te bereiken en dit zo succesvol mogelijk kunnen doen? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op!

Online marketeer bezig met strategie creatie

Wil jij groeien door online marketing?

Laten we het samen doen!

Contact